Rabarbra - ananas og kokosmarengs i skjønn forening
RABARBRA- OG ANANASKOMPOTT
Først lager jeg kompott bestående av
200 gr rabarbra i biter
200 gr ananas i biter
100 gr. sukker
Kok opp uten tilsentning av vann.
La den småkoke i ca 10 minutt under stadig omrøring.
Avkjøl.
KOKOSMARENGS
2 eggehviter
1 dl. sukker
4 dl. kokos
KAKEN
200 gr,smør
150 gr sukker
røres luftig og hvitt
tilsett
1 egg og 2 eggeplommer
rør godt
tilsett 1,3 dl melk
1 ts. bakepulver
250 gr. hv.mel
75 gr. kokos
dette blandes inn og røres til deigen er glatt og fin.
Kle en springform, 27cm, med bakepapir.
Hell i deigen og stek i ca 20 min. på 175 grader.
Ta ut kaken
Bre over kompotten og til slutt marengsen.
Stek i ytterligere 10 min til kaken er gyllen på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar