Kaken;
- 120 gr. smør
- 3 dl. sukker
- 2 egg
- 300 gr. hv.mel
- 4 ts. bakepulver
- 1/2 kryddermål salt (1/10 ts)
- 2 dl. melk
- 1 ts. revet muskatnøtt
- 1 ts, kanel
- 1 ss. kakao
- 2 ss. varmt vann
Fykk/glasur;
- 100 gr. smør
- 400 gr. melis
- 2 ss. kakao
- 1 ss. vaniljesukker
- 2 ts. pulverkaffe
- 2 ss. varmt vann
- 5 dråper romessens (kan droppes - en smaksak)
Sett kaken til kjøling mens fyllet lages.
Rør smør og de tørre ingrediensene sammen. Rør ut kaffepulveret i vamt vann. Avkjøl litt. Røres inn i fyllet. Del kaken i 3 lag. Fyll kaken med glasuren og bre over hele kaken til slutt. Kaken deles i skiver før servering.
![]() |
Kaken gir fullt av energi :) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar