100 gr smør - smeltes i en kasserolle til det er lyst nøttebrunt - sett til avkjøling
4 egg og 3 dl sukker piskes til eggedosis
2 dl. kulturmelk - blandes i eggedosisen sammen med avkjølt smør
6 dl. hv.mel og 2 ts. bakepulver. Alt røres inn.
Hell røren i en liten langpanne, bruk bakepapir i bunn.
1 pose vaniljesaus blandes med 2 ss. sukker og 2,5 dl melk. Kok opp under omrøring og sett til kjøling.
Bre vaniljekremen over kaken i langpannen.
Rens 5-6 syrlige epler og del disse i båter. Båtene vendes i 1 dl sukker, 2 ss kanel og 1/2 ts malt nellik.
Stikk eple-båtene ned i vaniljekremen og stek kaken i ca 45 minutter i forvarmet stekeovn 175 grader.
Serveres med krem eller is - eller bare en kopp te :)
4 egg og 3 dl sukker piskes til eggedosis
2 dl. kulturmelk - blandes i eggedosisen sammen med avkjølt smør
6 dl. hv.mel og 2 ts. bakepulver. Alt røres inn.
Hell røren i en liten langpanne, bruk bakepapir i bunn.
1 pose vaniljesaus blandes med 2 ss. sukker og 2,5 dl melk. Kok opp under omrøring og sett til kjøling.
Bre vaniljekremen over kaken i langpannen.
Rens 5-6 syrlige epler og del disse i båter. Båtene vendes i 1 dl sukker, 2 ss kanel og 1/2 ts malt nellik.
Stikk eple-båtene ned i vaniljekremen og stek kaken i ca 45 minutter i forvarmet stekeovn 175 grader.
Serveres med krem eller is - eller bare en kopp te :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar