søndag 27. april 2014

Live´s havremakroner med sjokoladetrekk (ca 20 stk.)

Havremakroner med sjokoladetrekk - like deilige sommer som vinter

  • 2 egg
  • 1 dl sukker
  • 3 ss smør (smeltes)
  • 4 dl. lettkokte havregryn
  • 1 ts. bakepulver
  • 1 plate Freia kokesjokolade
  • Mokkabønner el. nonstop
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Smelt og avkjøl smøre som tilsettes sammen med havregryn og bakepulver. Blandes lett sammen med en slikkepott. 
Sett små topper av røren med to teskjeer på det bakepapirkledte stekebrettet. Stekes til de er gylne på 190 grader i ca 10-11 minutter.  

Mens kakene avkjøles på en rist smeltes kokesjokoladen i vannbad. Smør så sjokolade over kakene med en skje. Sett en mokkabønne eller nonstopp på toppen til pynt.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar