torsdag 1. mai 2014

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe
Du trenger:

  • 2 kyllingfileter (300 gr) 
  • 2 epler, 
  • 1 løk, 
  • 1 vårløk,
  • vitløk (3 båter) 
  • rød chilli, 
  • 2pk hakkede tomater
  • krydder; karri, curry, salt, pepper
  • olje til steking
  • 3 dl. fløte
  • 3 dl. vann
  • 2 terninger kyllingbuljong
  • bladpersille
Legg buljongterningene i vannet. Kok opp. Tilsett hakkede tomater. 
Varm opp stekepannen og tilsett olje. Fres oppkuttet epler, løk, vårløk, hvitløk og chilli sammen med karri og curry til de får en gyllen farge. Hell dette i kjelen med buljong og hakkede tomater. Nå stekes den oppdelte kyllingfileen. Jeg krydrer med carri, curry, salt og pepper. Når alt kjøttet har fått en fin og jevnt brun stekehinne helles dette i kjelen. Hell så i fløten. Tilsett litt hakket bladpersille, la så suppen få et oppkok og la den stå og småkoke i 8-10 minutter. Før servering tilsett litt hakket bladpersille/el. vårløk.

Server med hvitløksbaguetter og iskaldt vann.

Vel bekomme :)











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar