søndag 11. mai 2014

Festkake til 17. mai

Til 17. mai lager vi festkake
Jeg lager vanlig stort sukkerbrød som jeg deler i tre lag og fyller med vaniljekrem og moste bær, blandet med litt sukker og krem.

Sukkerbrød 
Du trenger; 
5 egg
2 kopper sukker 
1 stor kopp hv.mel
1 stor kopp potetemel
3 ts. bakepulver
-
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis, sikt inn det tørre, forsitig.  Røren helles over i smurt springform Ø=24cm. Stekes ved 180 oC i ca 45 min.
-
3-4 dl kremfløte
1 pk. vaniljekrem
Sitronmelisse
Pyntes med friske blåbær og jordbær sitronmelisse og evt. litt melisdryss over til slutt







2 kommentarer:

  1. Lekre bilder av kake som frister!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk Marit :) Koslig at du likte dette. Den smaker godt da :)

      Slett