SJOKOLADEKAKE i stor skuff
Denne kaken testet jeg ut på kollegene mine på jobben idag. Den fikk terningkast 6 :)
Ingredienser;
Bland alt det tørre, tilsett det våte og rør godt om.
Stekes i langpanne180 grader i 35-40 minutter. Husk å legge bakepapir i bunn før du heller røren i formen.
Glasur;
Denne kaken testet jeg ut på kollegene mine på jobben idag. Den fikk terningkast 6 :)
Ingredienser;
Servers lun og varm. Da oppstår det små hulrom med flytende sjokolade |
- 12 dl hvetemel
- 5 dl. sukker
- 1 ss. natron
- 2 ts. bakepulver
- 200 gr. smeltet smør (margarin)
- 1l. kefir eller kulturmelk
Bland alt det tørre, tilsett det våte og rør godt om.
Stekes i langpanne180 grader i 35-40 minutter. Husk å legge bakepapir i bunn før du heller røren i formen.
Glasur;
Kakedryss fra "Søstrene Grene" |
- smelt 200 gr. margarin
- 500 gr. melis
- 40 gr. kakaopulver
- 6 ss. sterk kaffe
- romdråper
Alt røres godt sammen til en glatt sjokoladekrem. Smør glasuren over den enda varme kaken. Glasuren trekker nå delvis ned i kaken.
Pynt med strøssel og ferske jordbær.
Litt stivpisket krem
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar