Lettivndt og deilig å servere til søndagskaffen :)
Sukkerbrød
Du trenger;
5 egg
2 kopper sukker
1 stor kopp hv.mel
1 stor kopp potetemel
3 ts. bakepulver
-
-
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis, sikt inn det tørre, forsitig. Røren helles over i smurt springform Ø=26cm. Stekes ved 180 oC i ca 45 min.
Avkjøles på rist, Når kaken er kald deles den i 3 lagf. Fylle med vaniljekrem blandet med stivpisket krem. Del gjerne opp en banan i skiver og legg inn i kaka.
Oppå kaka smøres melis;
150 gr. melis/litt melk/vaniljedråper
3 dl kremfløte
1 pk. vaniljekrem
Sitronmelisse, Friske jordbær
1 pk. vaniljekrem
Sitronmelisse, Friske jordbær
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar