5 egg
2 kopper sukker
1 stor kopp hv.mel
1 stor kopp potetemel
3 ts. bakepulver
Fyll og pynt
3 dl kremfløte
1 pk. vaniljekrem
1/2 kurv frosne jordbær
Lag stivpisket eggedosis av egg og sukker. Tilsett (sil inn) hv.mel, potetmel og bakepulver - vendes forsiktig inn.
Stekes på 200 grader i ca 30 min. Avkjøl kaken på rist.
Del kaken i 3 lag.
Mellom de to første lagene fylles jordbærsorbet av fryste jorbær og litt stivpisket krem.
Legg på 2. lag og dynk lett med melk.
Mellom de to øverste lagene fylles vaniljekrem blandet med litt stivpisket krem.
Legg på topplaget. Bruk resten av kremen og kle kanen med et tynt lag.
Bak ut marsipanlokket og legg over.
Pyntes etter ønske :)
1 pk. vaniljekrem
1/2 kurv frosne jordbær
Lag stivpisket eggedosis av egg og sukker. Tilsett (sil inn) hv.mel, potetmel og bakepulver - vendes forsiktig inn.
Stekes på 200 grader i ca 30 min. Avkjøl kaken på rist.
Del kaken i 3 lag.
Mellom de to første lagene fylles jordbærsorbet av fryste jorbær og litt stivpisket krem.
Legg på 2. lag og dynk lett med melk.
Mellom de to øverste lagene fylles vaniljekrem blandet med litt stivpisket krem.
Legg på topplaget. Bruk resten av kremen og kle kanen med et tynt lag.
Bak ut marsipanlokket og legg over.
Pyntes etter ønske :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar