onsdag 1. april 2015

Amerikansk eplekake med friske jorbær til



1 ss. kanel
12 ss hv.mel
12 ss sukker
100 gr. myknet smør
7  epler
1 springform (26cm Ø)
---
Rens alle eplene og kutt dem i båter, 
Bland sammen til smuldredeig; hv.mel, sukker og mykt smør opp i en bakebolle. 
Strø et lite lag i bunn av formen. Dekk bunnen helt med eplebiter.  Strø resten av deigen over eplene. Strø over perlesukker og kanel
---
Stekes i ca 25-30 min på nederste rille ved ca. 200grader.
Serveres  varm med is eller pisket krem - og litt friske jordbær.

4 kommentarer:

  1. Denne kaka er super-god Liv! Takk for at du deler den her på bloggen, det var denne jeg lette etter:) mvh Solveig

    SvarSlett
    Svar
    1. Så fint at du stakk innom bloggen da Solveig :) Lykke til med kaken!

      Slett
  2. Denne kaka er super-god Liv! Takk for at du deler den her på bloggen, det var denne jeg lette etter:) mvh Solveig

    SvarSlett