1 ss. kanel
12 ss hv.mel
12 ss sukker
100 gr. myknet smør
7 epler
1 springform (26cm Ø)
---
Rens alle eplene og kutt dem i båter,
Bland sammen til smuldredeig; hv.mel, sukker og mykt smør opp i en bakebolle.
Strø et lite lag i bunn av formen. Dekk bunnen helt med eplebiter. Strø resten av deigen over eplene. Strø over perlesukker og kanel
---
Stekes i ca 25-30 min på nederste rille ved ca. 200grader.
Serveres varm med is eller pisket krem - og litt friske jordbær.
Denne kaka er super-god Liv! Takk for at du deler den her på bloggen, det var denne jeg lette etter:) mvh Solveig
SvarSlettSå fint at du stakk innom bloggen da Solveig :) Lykke til med kaken!
SlettDenne kaka er super-god Liv! Takk for at du deler den her på bloggen, det var denne jeg lette etter:) mvh Solveig
SvarSlettmmmm, vet at den er aaaltfor god Solveig :)
Slett