onsdag 6. august 2014

Blåbærmuffins - full av antioksidanter

Serveres med friske blåbær og vaniljesaus - og litt melisdryss

Blåbærmuffins
Tar seg ut på etasjefat :)
  • 180 gr. sukker
  • 180 gr. smør
  • 180 gr. hv.mel
  • 3 egg
  • 1 ts. bakepulver
  • 1 ts. vaniljesukker
  • 1/2 dl. melk
  • 150 gr. blåbær
Rør smör og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg. Rør inn melken. Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Rør forsiktig inn bærene i røren.  Fordeles i 15 store muffinsformer. Settes midt i ovnen og stekes på ca 180 grader i 30-25 minutter. 
Tilberedningstid ca 20 minutter.



Rør inn ett egg om gangen
Blåbær røres forsiktig inn




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar