søndag 1. juni 2014

Sukkerbrød - med vaniljekrem og jordbær

Lettivndt og deilig å servere til søndagskaffen :)

Sukkerbrød 
Du trenger; 
5 egg
2 kopper sukker 
1 stor kopp hv.mel
1 stor kopp potetemel
3 ts. bakepulver
-
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis, sikt inn det tørre, forsitig.  Røren helles over i smurt springform Ø=26cm. Stekes ved 180 oC i ca 45 min.
Avkjøles på rist, Når kaken er kald deles den i 3 lagf. Fylle med vaniljekrem blandet med stivpisket krem. Del gjerne opp en banan i skiver og legg inn i kaka. 
Oppå kaka smøres melis; 
150 gr. melis/litt melk/vaniljedråper

3 dl kremfløte
1 pk. vaniljekrem
Sitronmelisse, Friske jordbær





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar